Foto: Stockbyte / Getty Images / (c) Joe Madeira

"Jag faller för yngre killar"

Signaturen "Hedvig" har förälskat sig i en man som är 15 år yngre. Nu oroar hon sig för att åldersskillnaden är för stor för ett seriöst förhållande. Hedvigs dilemma diskuteras flitigt i vårt forum "Damrummet".

Kär och lycklig är ett sinnesstillstånd som många eftersträvar. Men kärleken behöver inte alltid vara en dans på rosor. Att hitta rätt person är klurigt och klurigare kanske det blir om den du har förälskat dig i är betydligt yngre. Hedvig är 38 år och hon har alltid fallit för yngre män. Men den här gången oroar hon sig över om åldersskillnaden är lite väl stor....

"Har råkat falla för en kille som är 23 år. Ja jag vet, det är alldeles  för stor åldersskillnad - hela 15 år! Inte för att det väl spelar någon  roll trots allt, men jag är ganska välbevarad för min ålder och han  verkar äldre än vad han är. Oj oj... men så stor åldersskillnad är väl  ändå inte okej för ett seriöst förhållande?

Signaturen "Lycka till" ser inga som helst problem med att dejta någon som är yngre:

"Passar ni ihop så spelar inte åldersskillnaden någon roll. Jag förstår  att du funderar och kanske tänker vad andra ska tycka och tänka, men jag  tycker du ska göra precis det du känner för. Det är klart att ert  förhållande kan bli seriöst." 

Medan signaturen "D" är osäker på om 23-åringen är redo för något seriöst:

"Jag tycker att gränsen går där du skulle kunna vara hans mor och det  skulle du kunna vara. Om en kille är 23 år oberoende av hur gammal en  tjej är skulle det bli ganska oklart om han är mogen till en seriös  relation."

Tycker du att Hedvig bör oroa sig för åldersskillnaden? Gör din röst hörd i Damrummet!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!