Foto: 2007 Trevor Lush

Hur ofta har du sex?

Gamla Spice Girls-medlemmen Mel B hävdade nyligen att hon har sex fem gånger om dagen. Signaturen ”Hanna” har inte fått något intresse från sin man på flera veckor, och står snart inte ut längre. Hur ofta har du sex?

Det är inte alltid kvinnor som har ”ont i huvudet” eller ”inte orkar”, när kvällen kommer. Signaturen ”Hanna” står snart inte ut längre efter en tids ointresse från hennes man. I sitt inlägg i Damrummet frågar hon efter råd:

”Han vill inte ha sex och han skyller det på jobbtrassel samt olika sjuksymptom, att han är trött hela tiden etc. Jag har i några veckors tid intalat mig själv att det kommer att gå om, men snart står jag inte ut längre.”

Vissa skriver och uppmuntrar, som signaturen Sumpen:

”Jag tror absolut inte att det är ditt fel att han inte vill ha sex utan det är hans livssituation som gör att han inte har lust.. Och det är bara han som kan ändra på det!!”

Men flera skriver och berättar liknande problem, till exempel ”Anna”:

”Det kröp fram att han inte länge tänder på mig! Det var som att få ett slag i ansiktet. Detta kom från min man som jag älskar så mycket. Efter många och långa diskussioner har vi kommit fram till att vi har så mycket annat i vårt förhållande att vi ska försöka ett tag till. Men det känns som att det är svårt att få båten att vända.”

Vilka erfarenheter har du? Har du haft sexlösa perioder och kommit vidare? Skriv och berätta!

Till diskussionen i Damrummet!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!