Hur det (egentligen) är att ha sex utomhus

Med sommaren blir vi svenskar mer kåta, bevisar ny undersökning och något som också är bevisat är att vi är mer öppna för att testa nya saker när det kommer till sex. Kanske att ha sex utomhus — för vi är ju bara så kåta att vi inte kan vänta, eller hur? Men hur går det egentligen till?

Dejtingappen match.com gjorde nyligen en undersökningen bland svenskar hur deras sexliv förändrades under semestern. Något som det slog fasta vid var att var tredje svensk inte bara var kåtare utan också mer villig att testa nya saker när det kom till sex under semestern. Det kan alltså sluta upp med  sex utomhus, för vi kan ju bara inte vänta!

Eller borde vi bara strunta i spänningen i att någon kan komma på oss och lämna det till sovrummet? I slutändan, är det verkligen så upphetsande som man kan tro? Låt oss ta er igenom hur det förmodligen går till när du och din partner får för er att ha sex utomhus i sommar!

1.

Det är ju givet att hånglet medan du och din partner kollar på solnedgången snabbt leder till något lite mer förbjudet..

2.

Men..sand hittar visst in precis överallt efter man försökt haft hett sex på strandkanten..dina ögon (och allt annat) är fulla av sand efter bara några minuter...

ni går därför ut i vattnet..

3.

Okej, saltvatten svider alltså i underlivet i ungefär en vecka efter man bara testat på en snabbis i havet?!

4.

Ni testar i en pool istället. Men..den där spanjoren simmar lite väl nära preciis där ni kommit igång med lite hett förspel..hej hej?

5.

Oh en klippa! Eller okej, aj aj aj, kramp i ryggen efter ett försökt till en mysig hångelstund på klipporna (hur gör folk?!)

6.

Okej, men mot ett träd har ni ju sett folk i filmer fått till det, ni testar…nej ,okej aj, myror överallt!

7.

Ni erkänner er besegrade och går in…sängen är ju rätt hett ändå..

Vill du uppnå hälsa och harmoni i vardagen? Gå vår kurs med ledande experten Annette Lefterow i Yoga och Wellness! Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Foto: Getty Images/iStockphoto / EpicStockMedia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!