Foto: www.jupiterimages.com/unlimited

Hjälp, min sambo tar mig för given!

Ni är kära du och din älskling. Men ibland blir gränsen mellan att räkna med varandra, och att ta varandra för givna, så tunn att den nästan försvinner. Signaturen "Katten" i Damrummet känner sig utnyttjad av sin kille och vet inte vad hon ska göra.

Hon får göra allt, ta hand om barn, hus och smutstvätt. Han jobbar borta mycket, men när han väl är hemma sitter han vid datorn eller går ut med polarna. Så ser det ut hemma hos signaturen "Katten". Hon upplever att hennes sambo tar henne för given och undrar när hon ska få träffa sina kompisar.

Hon skriver:

"Har ett förhållande med en kille sedan fyra år. Har ett barn och ett till på väg. Det har varit körigt förr, men en tid har det varit bra och vi har hittat på roliga saker och så. Nu sedan några månader är allt skit, för att tala ren svenska. Jag gör allt hemma, köper kläder till sonen, lagar mat, tar initiativ till diverse saker. Om jag ber honom om något så suckar han bara."

Signaturen "Nelly" känner igen sig och svarar:

"Det här skulle jag kunna skriva för ungefär ett år sedan. Jag skrek, jag bad, ingenting hjäpte. När jag frågade varför han tar mig för givet, svarade han att han gör det på ett schyst sätt..."

Signaturen "Lollo" tycker att "Katten" ska packa en liten resväska:

"Åk iväg ett tag. Lämna barnet kvar hos sin pappa, som då får sköta hela ruljansen. Säg nu inte att han inte klarar det - för då hade du väl aldrig skaffat barn med honom, eller hur?"

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!