Hennes make dog för två år sedan – men hon får fortfarande blommor när hon fyller år

Minns ni filmen "PS. I Love You" som fick biobesökarnas tårar att rulla ner för kinderna? Nu har en liknande historia utspelat sig – på riktigt. Vi hoppas att det här lyser upp din dag.

Hilary Swank och Gerard Butler gjorde huvudrollerna i den hyllande Hollywood-filmen "PS. I Love You" där de spelar ett lyckligt par som är upp över öronen förälskade i varandra. Dock dröjer det inte länge förrän Gerards karaktär drabbas av en hjärntumör och avlider. Kort därefter, när Swanks karaktär fyller år får hon en tårta och ett meddelande från sin framlidne make. Det visar sig vara det första av flera, där alla avslutas med P.S. I Love You, som han har ordnat att de kommer levereras till henne efter hans död.

Nu har historien tagit form på riktigt. En kvinna vid namn Kayla Miller i West Virginia i USA har en kollega som är änka,men som fortfarande får blommor från sin make.

Dog för två år sedan – PS. I Love You

Kayla Miller har lagt upp en post på Facebook och i meddelandet kan man läsa:

"Jag får vara med och bevittna en verklig P.S. I Love You-historia. De här blommorna kom till jobbet i dag, till en kvinna jag jobbar med. De är från hennes man, som dog för två år sedan. Varje högtid och födelsedag sedan han dog, har hon fått blommor, presenter och smycken från honom.

Innan han dog planerade han allt det här för henne så att hon inte skulle känna sig ensam på de här dagarna som det skulle vara svårast att vara ifrån varandra på. Jag delar det här inte bara för att det är fantastiskt och för att det värmer mitt hjärta, utan också för att visa tjejer att äkta kärlek finns.

Du behöver inte nöja dig med någon bara för att du tror att ingen annan kommer att älska dig. Du behöver inte stå ut med att bli bedragen eller att någon ljuger för dig, eller att bli kränkt. Du är ett pris som kan vinnas, och det finns någon där ute som kommer att älska dig för evigt, till och med efter livet.

Jag hoppas att det här lyser upp din dag, och PS. I Love You."

Bild: Facebook.

Visst blir man alldeles varm i hjärtat?

Har du inte sett filmen? Här har du ett smakprov från PS. I Love You som gick upp på bio 2007.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu

Roxette slutar turnera – därför kommer vi sakna dem otroligt mycket

Här använder deras mormor SnapChats "Face Swap" – skrattar så hon kiknar

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har fått barn

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!