Hennes bror dog i en bilolycka – tio år senare får hon uppleva någon fantastiskt (gråtfest utlovas!)

Det har hunnit gå tio år sedan Monique Salinas bror gick bort i en tragisk bilolycka och det går inte en dag utan att hon tänker på honom. Men så under sin "Quinceanera"-fest – en dag där man i Latinamerika firar att man fyller 15 år – så får hon ett besök av en person och det blir ett möte som hon kommer att bära med sig resten av sitt liv.

Monique Salinas hade bjudit in till fest för att fira sin 15-årsdag. Även om det var mycket kärlek i luften och alla var glada och hade en trevlig kväll så var det någonting, eller snarare någon som fattades. 

För tio år sedan dog hennes bror Mikey i en bilolycka och det har inte gått en dag utan attMonique har tänkt på honom. Innan de valde att stänga av maskinerna så beslutade sig familjen för att skänka hans organ så de skulle komma till användning och ge andra hjälp som behövde den – och rädda liv. 

Den dagen – samma dag som Mikey tog sitt sista andetag så fickAubrey Reeves en chans att påbörja sitt nya, friskare liv då hon fick hans hjärta.

Så på Moniques 15-årsfest valdeAubrey Reeves att besöka Monique för att låta hans syster få vara nära Mikeys hjärta och höra det slå – så nära hon inte varit på tio års tid.

Inte ett öga var torrt under festligheterna den där kvällen när Monique och Aubrey fick träffas för allra första gången – och inte är våra ögon torra heller.

Fram med näsdukarna, och det är fort!

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

Christinas medverkan i talangshowen får alla att tappa hakan – missa inte det här fantastiska klippet!

Här rockar tanten loss till Beatles – försök att inte le när du ser det här klippet

När pappan öppnar sin present faller han i gråt – här är filmen som berört hela nätet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!