Foto: Getty Images/iStockphoto

Han är besatt av min fling

Signaturen "Elin" behöver råd om hur hon ska få sin sambo att släppa tanken på den man hon hade en kort affär med när hon och sambon hade ett uppehåll i relationen. Skriv vad du tycker "Elin" ska göra i kommentarsfältet.

Hej Bengt!

Jag och min sambo har blivit tillsammans igen efter att ha  haft en paus på ungefär ett halvår. Vi trodde att vi inte ville leva  tillsammans, men det visade sig att vi båda två längtade efter varandra  när vi bodde isär. Allt vore frid och fröjd om det inte vore för det att  jag hade en liten ”fling” med en kille under pausen. Inget allvarligt,  men några dejter och lite hångel blev det ändå. Nu har min sambo fått  reda på det, tyvärr inte av mig. Jag såg ingen orsak att berätta om det,  eftersom det inte var något allvarligt. Men nu är min sambo nästan  besatt av den här killen. Han ställer en massa frågor, var han snygg, är  det säkert att vi inte hade sex, och så vidare. Han har svårt att  släppa det, och jag är rädd att det här ska förgifta vår nygamla  relation. Ibland kan vi ha det mysigt tillsammans, när han plötsligt  ”kommer på det” igen, och då kan en hel kväll vara förstörd. Vad ska jag  göra?

”Elin”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!