Foto: Foto: Morgan Norman/TV4.

Gynning: En kille som inte pröjsar är en loser

Nu är det premiär på Carolina Gynnings nya dejtingprogram Dagens man. Hon ger oss sina bästa dejtingtips och avslöjar sitt mest pinsamma dejtingminne...

I Dagens man på TV4 plus, lett av Carolina Gynning, får ett antal tjejer chans att hitta den stora kärleken, men det är snabba ryck som gäller. De presenteras för en man i taget och måste på studs bestämma sig för om han är något att ha - beslutet grundar sig enbart på det första intrycket.  De första två att möta tjejerna är en 35-årig operasångare och en gotländsk brandman.

– Det är ett väldigt underhållande program, roligt och spännande. Du får lära känna både tjejerna och killarna och får en relation till dem, säger Carolina Gynning.

Hon har själv dejtat män både i Sverige och utomlands och säger att de svenska männen kan vara lite för jämställda.

– Alltså, jag håller med Anna Anka till viss del, en kille som inte pröjsar första dejten är en loser. Man vill ha en viss uppvaktning. Men å andra sidan, om man jämför med italienarna som kan vara som möss kring en ostbit, så är svenska killar mer laid back. Och det är rätt så skönt om man är en tjej som är van att ha mycket killar omkring sig.

Vilket är bästa sättet att fånga en man då?

– Det är viktigt att visa vem man är till 100 procent. Att våga visa sig sårbar är bara positivt. Vi tjejer gör ju oss snygga för oss själva och för varandra, men killar blir ju inte kära i ett läppstift liksom. Det är mer det man säger, ett skratt och en positiv energi man blir kär i.

Finns det nåt stort no-no när det gäller dejter?

– Att bli för full! Man måste hålla sig någorlunda nykter och representativ, annars kan det gå illa.

Har du något pinsamt dejtningminne att bjuda på?

– Jag gick ut med en väldigt rik kille en gång. Och han pratade för mycket, till exempel om hur jobbigt det var att gå på privatskola när de andra barnen snodde hans godis. Give me a break!

Foto: Foto: Morgan Norman Söderberg TV4.

Carolina Gynning, programledare på Dagens Man, TV4 Plus.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!