Gulliga kampanjen från Ikea visar hur enkelt ni löser era kärleksproblem (awww!)

När man kommit så långt i ett förhållande att man bestämt sig för att bli sambor är det väldigt ofta man väljer att ta sig till Ikea (något som kan bli en prövning för många). Inför Alla hjärtans dag i helgen tog Ikea fram en kampanj för att visa att möbelvaruhuset snarare hjälper än stjälper en relation ;)

Hur jobbigt du än tycker att det är på Ikea när du och din sambo inte kan komma överens om vad ni vill ha i ert nya hem – så tycker inte möbelvaruhuset att det stämmer alls.

Kampanjen gjordes på Ikeas varuhus i Singapore, Malaysia och Thailandunder Alla hjärtans dag med hjälp från BBH Asia Pacific.

1. Tänk vad en pall kan göra för kärleken <32. Jo, det finns faktiskt flera användningsområden för en lampskärm3. Sov gott i en enkelsäng (utan att få skönhetssömnen rubbad).4. När du vill ersätta ditt ex med någon som inte kommer lämna dig <35. Vägen till en kvinnas hjärta går genom magen <3

Vill du ha fler kärlektips? Då tror vi att du kommer gilla den här artikeln.

Vill du se mer sånt här? Gör som 20 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Du kommer också vilja se:

Här är Adidas klockrena diss som sätter homofoberna på plats

Sonen valde sina finaste trosor – förskolans reaktion kommer göra dig varm i hjärtat

Penny lämnades i kylan i timmar – nu har tusentals slutit upp för att ge henne ett nytt hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!