Foto: AFTONBLADET / 85326

Gissa vad kungabebisen ska heta - vinn en reseplattång

Sverige har fått en ny tronarvinge. Tidigt på morgonen den 23 februari föddes en liten flicka på Karolinska sjukhuset i Solna. Men ännu har den lilla flickan inte fått något namn. Vad tror du att vår nya lilla tronarvinge ska heta?

De senaste dagarna har ett helt land (och ganska många tyskar) väntat på att kronprinsessan Victoria ska föda en liten kunglig bebis. Och tidigt på torsdagsmorgonen fördes hon till Karolinska. När hon själv föddes var intresset från media enormt. Silvia tvingades därför att åka till BB iklädd peruk för att gömma sig för de nyfikna pressfotograferna.

 Under de senaste månaderna har det spekulerats vilt om vad kungafamiljens senaste tillskott ska få för namn. Enligt hovexperten Fabian Persson är det troligt att barnet får namnet Gustaf, Oskar eller Carl om den blir en pojke och namnet Sophia, Margaretha eller Victoria om det blir en flicka.

Vad tror du bebisen får för namn?

Skriv ditt namnförslag i fältet nedan och var med och tävla (endast ETT namn per tävlande). 

Bland dem som gissar rätt lottar vi ut en reseplattång.TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!