Fråga Bengt: "Yngre män och äldre kvinnor bara en sexfantasi?"

Signaturen "Cissi" känner sig förvirrad kring åldersskillnaden mellan män och kvinnor när det kommer till samboliv. Är yngre män och äldre kvinnor bara en sexfantasi, eller är en åldersskillnad okej även i en traditionell relation?

Hej Bengt!

Jag har en fråga till dig som gäller åldersskillnad. Det är  ju vanligt att män är några år äldre än kvinnor i en relation. Ibland  mycket äldre. Ibland pratar man om fadersfigur och mannen har ofta mer  pengar och så vidare. Men det är inte heller ovanligt med yngre män  eller killar som vill vara med kvinnor som är äldre än de själva, i alla  fall när det gäller sex. Men det är inte så vanligt i en mer  traditionell relation eller ett sambo-förhållande.

Varför är det så? Hur  ser män egentligen på kvinnor som är äldre än dom själva? Är det bara  en sexfantasi? Varför då? Hur ser män på kvinnor som är med yngre män?  Känner mig lite förvirrad.

 "Cissi"

Hur skulle du hjälpa Bengt att svara på "Cissis" fråga? 

Skriv in en kommentar i fältet nedan

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!