Ser han annorlunda på mig efter oralsexet?

Bengt Ohlsson är författare, journalist, regissör och dramatiker. Han är förlovad och är pappa till tre barn. Hos oss svarar han på frågor från dig, man eller kvinna. Om allt som får hjärtat att värka.?

Maila din fråga till fraga.bengt@amelia.se. ??Håll sedan utkik i kommande nummer av amelia för att se om just din fråga blivit besvarad. Du kan så klart vara helt anonym.

OBS! Mailar du en fråga till Bengt godkänner du att den kan komma att publiceras i tidningen.

Väninnan svarar

En läsare har hört av sig med en fråga om sex hon hoppas kunna få råd  om. Är det fortfarande så att kvinnor blir sedda på ett annat sätt än  män när det kommer till sexuell lust? Hur blir vi i så fall kvitt det?  Hjälp signaturen "Rådvilla Maja" genom att svara kommentarsfältet.

Ditt svar kan komma att hamna i tidningen.

Foto: Goodshoot / www.jupiterimages.com / (C) 2009 Jupit

Hej Bengt!

Jag har ett problem som jag inte hört att någon annan haft. Det är väl inte direkt något man diskuterar öppet heller...

Vi  har varit tillsammans i snart ett år. Min kille har alltid  tillfredsställt mig oralt, men jag har inte velat eller vågat göra motsvarande.  Så en kväll fick jag för mig att prova, och han tyckte verkligen om det.

 Han har alltid skickat gulliga sms med "älskar dig" och avslutat  med "din xx", men från och med den helgen var det slut med det. Gillar  inte killar att man tar ett sånt intiaitiv efter så lång tid  tillsammans, eller tror du han tycker jag är slampig trots att han  uppenbarligen uppskattade det? Har frågat varför han slutat skicka  sådana sms, men han säger bara "jag förstod att du skulle fråga" eller  "det är klart jag älskar dig" men jag vill att det kommer spontant som  förut! 

 Ska jag skippa honom och aldrig mer göra misstaget att ge oralsex  till en kille, eller vad? Eller vad kan det annars bero på? Vill gärna  ha en killes åsikt.

Rådvilla Maja

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!