Foto: peter

Fråga Bengt: Min man kan inte släppa min fling

Bengt Ohlsson är författare, journalist, regissör och dramatiker. Han är förlovad och är pappa till tre barn. Hos oss svarar han på frågor från dig, man eller kvinna. Om allt som får hjärtat att värka.?

Maila din fråga till fraga.bengt@amelia.se. ??Håll sedan utkik i kommande nummer av amelia för att se om just din fråga blivit besvarad. Du kan så klart vara helt anonym.

OBS! Mailar du en fråga till Bengt godkänner du att den kan komma att publiceras i tidningen.

Väninnan svarar

Signaturen "Elin" behöver råd och stöd i hur hon ska få sin sambo att lita på henne igen, efter att hon haft en kort affär med en man, under tiden hon och sambon hade ett uppehåll. Hjälp genom att skriva i kommentarsfältet. Det du skriver kan komma att publiceras i tidningen.

Foto: Getty Images/iStockphoto

Hej Bengt!

Jag och min sambo har blivit tillsammans igen efter att ha  haft en  paus på ungefär ett halvår. Vi trodde att vi inte ville leva   tillsammans, men det visade sig att vi båda två längtade efter varandra   när vi bodde isär. Allt vore frid och fröjd om det inte vore för det  att  jag hade en liten ”fling” med en kille under pausen. Inget  allvarligt,  men några dejter och lite hångel blev det ändå. Nu har min  sambo fått  reda på det, tyvärr inte av mig. Jag såg ingen orsak att  berätta om det,  eftersom det inte var något allvarligt. Men nu är min  sambo nästan  besatt av den här killen. Han ställer en massa frågor, var  han snygg, är  det säkert att vi inte hade sex, och så vidare. Han har  svårt att  släppa det, och jag är rädd att det här ska förgifta vår  nygamla  relation. Ibland kan vi ha det mysigt tillsammans, när han  plötsligt  ”kommer på det” igen, och då kan en hel kväll vara förstörd.  Vad ska jag  göra?

”Elin”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!