Fråga Bengt: "Jag är helt fixerad vid att hitta en man"

"Fråga Bengt" har fått en fråga från 40-åriga signaturen "Meija". Trots att hon har härliga barn, ett bra jobb, bra ekonomi och fina vänner är hon helt fixerad vid att hitta en man.

"Jag har alltid haft ett  problem med ensamhet, upplever inget eget värde när jag inte befinner  mig i tvåsamhet. Har varit tillsammans med någon i stort sett hela mitt  vuxna liv, är 40 år. Haft både bra och dåliga relationer.

Är nu singel  sedan 7 mån och vet att det inte är någon lång tid. Måste hela tiden få  bekräftelse av en man, helst flera, fast jag har byggt ett stadigt och  bra liv själv. Har härliga barn, ett bra jobb, bra ekonomi och fina  vänner. Jag är glad och tacksam för allt detta. Men ändå...är ständigt på  jakt efter kärlekskickar och eller ett förhållande. 

Det är inte så  svårt att hooka någon på krogen. Får mycket uppmärksamhet för mitt  utseende och får ofta höra av både män och kvinnor att jag är vacker.  Tränar på att njuta av det jag har och vara tacksam. Men det går jävligt  dåligt och jag är helt fixerad vid att hitta en man, en ny relation.  Jag vet att jag är komplicerad också när jag är i en relation,  överanalyserar och lämnar så fort jag tror att det kan gått fel.

När  mina söner inte är hos mig klättrar jag på väggarna och kan bara inte  koppla av. ( sönerna är från ett tidigare äktenskap och har bott  varannan vecka i flera år) Tränar också på att vara själv, stannar  ibland hemma en helg när jag har vuxen vecka men då är jag helt patetisk  och bara tycker synd om mig själv och spotifyar gråtlåtar och bölar i  min ensamhet. 

Vad rekommenderar du Bengt? Skärpning eller psykakuten?

"Meija"

Vad tycker du att Bengt ska svara?

Skriv i kommentarsfältet nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!