Foto: peter

Fråga Bengt: Jag längtar efter att bli åtrådd

Bengt Ohlsson är författare, journalist, regissör och dramatiker. Han är förlovad och är pappa till tre barn. Hos oss svarar han på frågor från dig, man eller kvinna. Om allt som får hjärtat att värka.? Maila din fråga till fraga.bengt@amelia.se. ??Håll sedan utkik i kommande nummer av amelia för att se om just din fråga blivit besvarad. Du kan så klart vara helt anonym. OBS! Mailar du en fråga till Bengt godkänner du att den kan komma att publiceras i tidningen.

Väninnan svarar

Signaturen "Ledsen Lars" längtar efter att känna sig älskad av sin partner efter 20 år tillsammans. Han behöver råd om hur de ska fortsätta trots att de inte varit fysiska med varandra på fem år. 

Svara i kommentarsfältet. 

Ditt svar kan komma att publiceras i tidningen. 

Foto: Getty Images/Polka Dot RF

Hej Bengt.

Jag är totalt frustrerad över min situation. Träffade min kvinna för snart 20 år sen, och med tiden har det bara blivit en enda upprepning av vårt samliv. I stort sett går det till så att jag tar initiativet genom att försöka göra närmanden. Under en period på över 5 år hade vi inte sex överhuvudtaget. Har fått så många orsaker till att vi inte ska ligga med varandra – först måste vi göra det, sen ska något annat göras, och om jag är duktig på att utföra det hon önskar kanske jag kan få komma till. Det sistnämnda handlar alltså om något som jag kallar belöningssex – så vidrigt, nästan som om någon slags prostitution, jag betalar med att jag gör något som hon vill ha gjort.

När det ändå händer att vi ligger med varandra – eller rättare sagt: jag ska köra in min apparat i henne och komma fortast möjligt, helst inom 2 minuter(!) är det alltid jag som ska ta initiativet, inklusive förspel, men det är inte så viktigt – se till att få allt överstökat fortast möjligt. Jag lägger ner min själ och mitt hjärta i att försöka göra det skönt för henne,men hon bryr sig inte om att själv få orgasm. Har pratat med henne om det här och hon har aldrig lekt med sig själv och aldrig haft några sexuella fantasier. Har förstått att sex ur hennes synvinkel enbart är en teknisk grej för att tillfredställa mannen och att göra barn. Det jag saknar så ohyggligt är hennes åtrå till mig, har förstått att hon aldrig känt någon sån till mig, inte till hennes första pojkvän heller. Hon ger mig varken sin själ eller hjärta i den närhet som sexet ska ge. Jag förstår inte var hennes själ är någonstans. Resultatet av vår relation är en 14 årig dotter, men det är allt. Älskar hon mig inte alls, eller är hon asexuell? Gör jag rätt som försöker få en kontakt via nätet att vara otrogen med? Herre gud vad jag vill uppleva en kvinnas åtrå!

“Ledsen Lars”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!