Foto: Foto: Andreas Lundberg/TV4

Följ Adam och Grys blogg!

Vi på amelia älskar relationer. Därför har vi dragit igång två par-bloggar på amelia.se. Andra paret ut: Ett välkänt arbetspar från radio. Vad gnabbas Adam och Gry om? Häng med!

Det här blir en ovanlig parblogg, utan någon kärleksrelation, eller nästan i alla fall.

– Det låter som om jag är lite kär i Gry, och det är jag ju också, svarar Adam på frågan om Grys bästa egenskaper.

– Det märks när hon kommer in i ett rum, inte bara för att hon är snygg. Hon är en sån där man gärna står och snackar med. Hon är rolig, fräck, smart och generös.

I fem år har de sänt morgonradio tillsammans på Mix Megapol, men nu är Gry mammaledig.

– Vi tycker det ska bli skitkul att blogga ihop,  vi saknar varandra nu när vi inte ses varje dag. Adam är en väldigt god vän. Även om vi inte träffas privat så mycket så känner jag att jag kan prata med honom om allt. Plus att han är jäkligt rolig och proffsig.

Förutom radioprogrammet är Gry känd som programledare för ”Sommarkrysset” och numera ”Körslaget” i tv4 som just börjat på ny säsong. Adam i sin tur är förutom radion mest känd som programledare för ”Big Brother”, och som Magnus Härenstams efterträdare i ”Jeopardy”.

– ­Bloggen kommer handla om våra liv och vad vi går igenom. Relationer utan pekpinnar, säger Adam.

– Sedan blir det lite bakom-scener från våra arbetsplatser. Det ska bli skönt att sätta på sig högklackat och lösögonfransar nu efter att ha varit mammaledig, säger Gry. ?

Till Adam och Grys blogg!

Till bloggen

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!