Leo hyllar sin döda mormor – på det finaste vis vi någonsin sett

Innan Leos mormor dog lämnade hon en lapp till honom. Två år senare hittade han den, och gav den evigt liv. På sin kropp.

Leo Javiel är professionell skateboardåkare, och bor i Sao Leopoldo i Brasilien. Hans mamma var bara 14 år när hon födde honom, och därför hjälpte hans mormor Neiva till att uppfostra honom.

Bildkälla

I juli 2012 skulle Neiva till banken, och skrev därför en lapp till Leo. Medan hon var ute blev hon sjuk och blev inlagd på sjukhus. Några dagar senare dog hon. För ungefär en månad sedan skulle Leo sortera lite olika papper där hemma och hittade då den gamla lappen som hans mormor hade skrivit. Hennes allra sista meddelande till barnbarnet. På lappen står det: ”Kommer tillbaka någon gång vid lunch. Pussar, mormor.”

Så fint och så sorgligt!

Bildkälla

Leo blev så begeistrad över sitt lappfynd att han bestämde sig för att göra hälsningen till en tatuering.

Leo berättar för Buzzfeed att tatueringstillfället var väldigt vackert. Tatueraren och Leo pratade om Neiva och tog några drinkar. När Leo hade lagt ut bilden på sitt Instagram plockades den upp av andra stora konton på sociala medier och det tog inte lång tid innan över 30 000 människor hade gillat bilden.

 

Leo delade också med sig av ett meddelande som han hade fått av en anonym person.

”Hej! Jag har alltid varit emot tatueringar på kroppen, för det var så jag blev uppfostrad och min religion är emot det. Förstod aldrig varför någon skulle vilja göra det, tills jag såg din tatuering om den där lappen från din mormor. Jag förstod verkligen.”

Leo berättar att hans mormor var ”otrolig” och att han är väldigt glad att han fick vara med henne under de sista dagarna i hennes liv.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra och följ amelia på Facebook.

Mest läst just nu:

5 bevis på att jorden går åt helvete – vi måste agera nu

James Corden gör succé IGEN – med världens roligaste intervju

Hennes make dog för två år sedan – men hon får fortfarande blommor när hon fyller år

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!