Fixa utomhusbio hemma!

Tusen och åter tusen personer ville njuta av utomhusbio i Rålambshovsparken i helgen. Kanske ett bra kvällstips för att förlänga sommaren, ställ ut tv:n på verandan eller sätt upp filmduken i träden! Garanterad succé bland vännerna.

Sammanlagt 19 000 personer sökte sig till Sommarbio under förra veckan. Stockholm filmfestival bjöd på ett gäng olika filmer på temat politik, men hela kalaset avslutades med en smygpremiär av filmen "I rymden finns inga känslor", med unge herr Bill Skarsgård i huvudrollen som autist. Den riktiga biopremiären äger rum den tredje september.

Att skapa den magiska stämningen av utomhusbio hemma behöver inte vara så svårt! Nu när kvällarna blir mörkare är det lättare att få bra bild ute. Spänn upp ett lakan eller en segelduk mellan två träd om du har en filmprojektor. Eller skaffa längre sladdar till storbilds-tv:n och dra ut den på verandan.

Popcorn smakar aldrig så gott som när de avnjuts utomhus i skenet av en riktigt mysig film!

Här har du flera tips att tänka på innan du sätter igång!

En av dem som tipsar på sajten backyardtheater.com har verkligen laddat med sovsäckar och kuddar på gräsmattan!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!