Anders Bagge i sorg: "I dag slocknade den som gett mig mest kärlek"

Anders Bagge trofasta hund Esther är död. Det meddelande tv-profilen på sin Instagram igår kväll. "I dag slocknade dina ögon, i dag slocknade den som gett mig mest kärlek i mitt liv", skriver Anders på Instagram.

Alla som någon gång förlorat någon de tycker om vet hur jobbigt det är. En vän, en kollega eller en nära anhörig – oavsett vem det är så kan det kännas både i hjärta och mage. Så gör många även när ett husdjur dött då de ofta blivit en stor del av ens familj – och saknaden kan bli lika stor. 

Anders Bagges hund Esther död

Den folkkära tv-profilen och musikmakaren Anders Bagge skulle man kunna kalla hundens bästa vän. Sedan vi fick lära känna Anders via Idol har vi även fått en inblick i hans liv, ofta via Instagram. Via hans bilder har man förstått att han är en sann djurvän och framför allt – bulldoggen Esthers bästa vän. Men i går fick Esther somna in, tio år gammal, något Anders berättade om på Instagram.

–I dag slocknade dina ögon, idag slocknade den som gett mig mest kärlek i mitt liv, skriver han under en bild på sin stora kärlek Esther.

 

Esther har funnits vid Anders Bagges sida i tio års tid och hunnit vara med om mycket under sin tid i livet. För sex år sedan lurade hon döden efter en helikopterolycka där hon fick halsen avskuren, och de senaste åren har hon opererats flera gånger på grund av njurproblem. Trots sina problem med hälsan har hon viftat glatt på svansen och bevisat att även hundar har nio liv. Men så i går orkade inte hennes kropp längre.

 

–Jag älskar dig och vänta på mig däruppe, så fortsätter vi i evighet att alltid vara tillsammans. Din just nu förkrossade husse, skriver Bagge på Instagram.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

Här går Liams laxermedel-prank mot mamma Laila Bagge helt fel - det här misstaget gör han inte om

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!