Denna vecka gillar vi Anna!

Vi tycker oerhört mycket om våra läsare. Varje dag får vi massor av mejl med idéer, tankar, kärlek och kritik. Vi tar åt oss av allt och vore ingenting utan er. Denna vecka fick vi en specialare, Malin, som vill att att vi ska gilla hennes kompis Anna extra mycket. Och självklart gör vi det.

Jag vill tipsa om min fina vän Anna Malm till amelias Denna vecka gillar vi.  Hon har, samtidigt som hon arbetat obekväma arbetstider som tågvärd och sökt jobb inom sitt utbildningsområde marknadsföring, startat upp  den internationella organisationen STOP India, i Sverige. Den arbetar  bland annat mot kvinnoslavhandel, och hon har på egen hand gjort  hemsida, marknadsplan och helt ideellt arbetat hårt för att få  hjälporganisationen att rota sig i Sverige. Anna har arbetat massor med  timmar med detta, och de senaste månaderna har hon fokuserat på en  välgörenhetsgala till förmån för STOP India som äger rum i Helsingborg i  slutet av oktober.

Anna och jag träffades när vi läste samma  marknadsföringsutbildning, och hennes engagemang är inte bara  ett gott föredöme ur medmänsklighet. Också ett exempel på hur  man kan utöka sitt CV genom att göra fantastiska saker. 

Anna är 27 år och bosatt i Helsingborg.

//Malin

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!