Foto: Jupiterimages

Delad kärlek är dubbel kärlek

Delar du allt med din älskade? Nu kan ni leva i nöd och lust även på nätet. Dejtingsajten Zoosk lanserar nämligen en ny plattform för par, där de lyckliga tu kan publicera sin gemensamma profilsida på nätet.

Likt en Facebookprofil, är det tänkt att par ska kunna skapa sin egna gemensamma sida. Där kan de dela med sig av romantiska händelser, foton och milstolpar i förhållandet. Och självklart finns det en påminnelsefunktion som gör det omöjligt att glömma bort viktiga årsdagar, något som annars kan skapa irritation i ett förhållande.

Parprofiler bara början

Om detta nya sätt att visa upp sin relation utåt kommer att bli en flipp eller flopp återstår att se, men på företaget Zoosk hoppas man på positiva gensvar i kärlekens tjänst.

–Vår uppgift på Zoosk är att hjälpa människor att hitta och dela romantik. Vi började med att hjälpa singlar att hitta en partner.Nästa naturliga steg är att ge par verktyg för att fortsätta sin romantiska resa.Vi startar med parprofiler och planerar att integrera dessa med ytterligare tjänster och verktyg, säger Shayan Zadeh, en av grundarna tillika vd för Zoosk.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!