Dejtingsajt för gifta?

Otrohet är ett ständigt diskuterat ämne, den hetaste snackisen kring ämnet just nu är den nya dejtingsidan som riktar sig till gifta och samboende.

Det finns många åsikter om otrohet, både positiva och negativa. Vissa tycker inte alls att det är fel att vara otrogen, utan får snarare en kick utav det. Andra tycker att det är det värsta en människa kan råka ut för.

Nu har en ny dejtingsida lanserats, ”Victoria Milan”, en sida som riktar sig till gifta par och samboende som vill ha en ”extra krydda i livet”. De menar på att många som är i förhållanden är medlemmar på olika dejtingsajter och ljuger om sin civila status, därför är det bättre med en sida som är anpassad för andra i samma situation. De vill även ge personer som vill ha en affär vid sidan om, ett verktyg för att de enkelt ska kunna hinna någon i exempelvis en annan stad eller i ett annat nordiskt land. Åsikterna om den här sajten är många.

Vår bloggare Johanna Toftby skriver i ett inlägg:

”Jag trodde först det var ett skämt, varför ska det uppmanas till att vara otrogen? Nog för att jag vet många som lever i sk ”trygghetsförhållanden” och kan inte lämna den man lever med, de flirtar gärna runt och vill ha ett fantasi-låtsas-sms-förhållande… vilket självklart inte är ok på långa vägar men detta tar nog ändå priset”.
Läs hela inlägget. 

 Vad tycker du, är det en uppmaning till otrohet att starta en sån här sida?

Delta i diskussionen i Damrummet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!