Foto: TT

Christine Meltzer om 15-åriga förhållandet: ”Är fortfarande lika kär”

Christine Meltzer är i höst aktuell med programmet Christine och kärleken. Hennes egen kärlek, Niclas Lind, har hon varit tillsammans med i femton år.

Ihöst grottar hon ner sig i all möjlig sorts kärlek i egna tv-programmet 

Christine och kärleken, som är en sorts uppföljning på hennes hyllade program Christine och döden.

För kärlek kan ju se ut på så många sätt, menar Christine Meltzer, som blivit alltmer mån om att skynda att älska, inte minst efter sin kamp mot cancern som hon drabbades av 2012. Idag är hon frisk.

– Ta aldrig kärleken för givet, säger hon när amelia träffar henne.

Döden kan du inte styra över, detsamma gäller kärleken.

– Döden kan du inte styra över, detsamma gäller kärleken. Men man kan få redskap och hjälpmedel för att behålla den och hitta den. Kärlek är så olika för olika människor, men gemensamt är ju att vi alla vill finna den.

Christine Meltzer och Niclas Lind: Fortfarande lika kära

Själv har hon varit tillsammans med sin man Niclas Lind i femton år – och är fortfarande lika kär. Hemligheten?

– I arbetet med det här programmet har jag fått grotta ner mig i min egen kärlekshistoria. Jag och Niclas flyttade ihop efter två veckor, väntade barn efter tre månader – och sedan start har jag haft en romantisk bild som jag har kvar och vägrar att släppa. Vi tar aldrig kärleken för givet och vi vill alltid varandras bästa. Jag tror att det är nyckeln till ett framgångsrikt förhållande.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!