Foto: Magnus Ragnvid/kanal 5

Carina och Erik Berg: Utmaningen har stärkt vår relation

Carina och Erik Berg sa "ja" till varandra i vintras och nu väntar de sitt första barn ihop. Paret är även aktuella med tv-serien Bergs drömkåk.

De spontanköpte ett hus i skärgården för att förverkliga drömmen om en sommaridyll. Men att renovera ett ruckel och samtidigt göra tv av det, 

Bergs drömkåk, visade sig vara allt annat än en lätt match.

– Vi har vår naivitet och okunskap att tacka. Hade vi vetat mer om renovering så hade vi inte kastat oss in i det här, säger Carina Berg.

För många skulle en pågående mardrömsrenovering få det att knaka i fogarna. Men för Carina och Erik har det snarare lett till att de blivit mer sammansvetsade som par.

– Vi har jävligt roligt ihop och en likadan vision av vad vi vill göra av stället. Och vi har samma snabba tempo när det kommer till att fatta beslut, säger Carina.

Carina och Erik Bergs snabba tempo i förhållandet

Detsamma gäller deras förhållande. Redan efter tre månader hade Erik köpt förlovningsring. I vintras sa de ”ja” till varandra och nu väntar de sitt första barn ihop.

– Jag tror att det är lite av ett framgångsrecept att följa magkänslan och köra, man förlorar så mycket tid på att tänka efter i vartenda beslut i livet. Nuförtiden känner jag att min kompass är så tydlig, det är bara att följa den, säger Carina.

Man förlorar så mycket tid på att tänka efter i vartenda beslut i livet

Erik håller med, och menar att utmaningen med huset har stärkt relationen.

– Vi har märkt att vi har blivit enade av det här, lite som att det är vi mot huset. Det har gjort oss ännu tajtare.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!