Stylingakuten: Hur hittar jag en klänning till ett bröllop?

Hannah Bergroth är amelias modestylist. Hon hjälper dig att uppdatera din garderob och hitta favoriterna som funkar bästa för just dig.

FRÅGA: Var skall ja få tag i en lagom snygg klänning till vår sons bröllop 9 juni? Jag vill ej vara utan ärm, kort går bra. Jag är 62 år och smal, inte så mycket former. Jag vill inte se för "tantig" ut, är mer sportig.HANNAH SVARAR:
Vad kul med ett sommarbröllop. Jag tycker att du ska försöka våga att bära någon färg. Vitt, rött och svart är något man helst ska försöka undvika på bröllop. Men beroende på var du har för smak tycker jag att gult, knallrosa eller varför inte någon pastell passa?

Jag tycker att du ska gå till affärer som har lite mer glammiga klänningar, men som ändå inte är så himla dyra. Som till exempel, Frech Connection, Oasis, Karen Miller, By Malene Birger och Sand. Dessa har även webbshopar.

Om du köper en enfärgad får du lätt mer användning för den, och du kan lätt pigga upp den med en mönstrad sjal eller färgglada skor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!