Plötsligt lämnar han sin blivande fru vid altaret – det han gör är så rörande

Paret är redo framme vid altaret. Gästerna är på plats och prästen likaså. Men när det är dags att avge sina löften lämnar brudgummen sin blivande fru och går fram till en annan tjej... Snacka om att vigseln inte blev som bruden hade tänkt sig!

Det råder stor förvirring till en början. Prästen har uppenbarligen inte någon aning om vad som sker – och inte bruden heller. Brudgummen ber prästen att stanna upp ett ögonblick och därefter lämnar han altaret och går ner till brudens dotter. Vid det här laget inser nog prästen att han inte längre har kontroll över situationen för han säger:

– Okej, gör vad du vill.

Därefter böjer sig brudgummen ner framför sin blivande frus dotter och när han börjar prata är hans röst rejält ostadig av alla svallande känslor.

– Jag är så lycklig över att jag får gifta mig med din mamma och jag älskar även dig väldigt. Jag är så välsignad och hedrad som får ha en liten tjej som du i mitt liv.

Brudgummen tar därefter fram ett halsband med "en stor, äkta diamant" och knäpper det runt flickans hals.

– Den är formad som ett hjärta så att du alltid har en del av mitt hjärta med dig. Jag älskar dig och jag lovar att behandla dig som min egen dotter. Jag älskar dig för alltid, okej?

Och ungefär där har man gråtit sönder sig. Så. Himla. Fint. Gjort.

Hoppas familjen får leva lyckliga i alla sina dar :')

Vill du se mer sånt här? Gör som 24 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Du kommer också att gilla:

Bruce Springsteen bjuder upp 4-åriga tjejen på scen – det hon gör får alla att jubla

Här överraskas Max Martin av dottern Doris, 15 – på Polarprisets bankett

Sonen valde sina finaste trosor – förskolans reaktion kommer göra dig varm i hjärtat

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!