Man överraskar sin fru på sjukhuset på deras 57:e bröllopsdag

James "Jim" Russell och Elinor Russell har varit gifta i femtiosju år och på bröllopsdagen den 20 maj bestämde sig Jim för att göra något ovanligt och överraska sin fru på sjukhuset.

I sin finaste kostym och med blommor och choklad i sina händer gav Jim sin fru en av de finaste bröllopsdagarna man kan tänka sig – i all enkelhet.

Jim och Elinor växte upp i Georgia i närheten av varandra, men det var inte förrän Jim återvände hem från andra världskriget som deras romans tog fart. Det gifte sig den 20 maj 1958.

”Det var en mörk och stormig dag”, berättar Elinor för ABC News.

Enligt parets son Bo har hans föräldrar alltid föredragit ett lågmält firande av sina bröllopsdagar. Förutom två resor, en till Rom och en till Hawaii, har de valt att ta det lugnt och inte göra så mycket väsen av det.

Tills för två dagar sedan vill säga, när Elinor som legat på sjukhus i en månads tid överraskades med blommor och choklad av sin make.

”Mina barn tyckte att jag skulle göra något speciellt för min brud, så jag körde!”, säger Jim.

Barnbarnen hade hjälp Elinor att sminka sig så att hon skulle känna sig extra vacker dagen till ära. Paret åt sedan middag ihop och tittade sedan på sina favorit-tv-program, "Jeopardy” och ”Wheel of Fortune” tillsammans.

”Att ligga i en sjukhussäng gör dig så uttråkad, så när de kom in, kunde jag inte annat än le, som i våra yngre dagar när vi brukade dansa.”, säger Elinor.

Det här en sådan fin kärlekshistoria som i all sin enkelhet påminner oss om att visa sin kärlek inte behöver vara stordåd och att relationer faktiskt kan vara för evigt!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!