Döde sonen fick vara med på bröllopsbilden – "Det här är min familj"

Anna Bozman kände inte att bröllopsfotot var komplett utan sonen Lake som gick bort i Leukemi för bara ett halvår sedan. Men tack vare fotografen Brandy Angel kunde hela familjen vara samlad på den betydelsefulla bilden.

Anna Bozman Thompson förlorade sin son Lake i Leukemi i maj i år - bara månader före hans nioende födelsedag. Förra månaden gifte sig Anna med sin pojkvän sedan många år, men kände att ceremonin inte var komplett utan Lake. 

Så, tillsammans med vännen och fotografen Brandy Angel redigerade de in Lake på en av bröllopsbilderna - den där hela familjen skulle vara samlad. 

"Det är många känslor i dag. Det är sex månader sedan Lake dog. På något sätt har jag klarat att gå vidare, men det har varit många dagar då jag trodde att jag aldrig skulle klara det", skriver hon i  en post på Facebook, som redan delats mer än 12 000 gånger.

”Jag behövde den här bilden mer än någon kunde tänka sig. DET HÄR är min familj och jag vet att vi alla kommer att ses igen”, skrive Anna.

Så fin hyllning tycker vi!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!