Foto: (c) Hemera Technologies

Bästa presenttipsen till honom

Alla hjärtans dag närmar sig och det är hög tid att hitta den perfekta presenten till din man/pojkvän/älskling. Vi har plockat fram några tips på hur du kan få din kärleksdag att blomstra.

Tillgodocheckar

En samling med presentkort på diverse uppgifter som du erbjuder dig  att genomföra. Det kan vara allt från att sköta disken, tillaga en  trerätters middag till massage. Bara fantasin sätter gränser. Gör egna  checkar eller köp färdiga. 

Personlig almanacka

Än har året bara börjat och det finns massor av dagar att fylla med kärlek. Varför inte ge bort en egendesignad almanacka till din partner eller vän? Skriv in roliga aktiviteter eller små kärleksförklaringar på speciella dagar och romansbarometern kommer att slå i taket!

En upplevelse

Chokladprovning, ett gemensamt spa-besök eller matlagningskurs. Ägna   denna dag till att göra något roligt och/eller avslappnande  tillsammans.

Baka en kaka

Alla har vi väl hört att vägen till mannens hjärta går genom magen. Ja, vägen till allas hjärta passerar väl smaklökarna först? Överraska din kära med något hembakat och njut av en god fikastund tillsammans. Romantiskt och gott!

För dig som vill överraska på avstånd:

Blombud

Ett knippe vackra rosor eller andra väldoftande blommor är den en alla hjärtans dag-present som aldrig går ur tiden. Lätt att beställa från närmaste blomsterhandel eller via nätet. 

www.euroflorist.se

Chokladbud

Go och glad, leveranschoklad. Med några enkla klick skickas en vacker chokladkartong hem till den du vill uppvakta. Finns i olika utföranden och prisklasser.

www.chokladogram.se

Till bokmalen

Har du en läslus till vän? Skicka en pocketbok med en personlig hälsning! Allt från romaner och kokböcker till ljudböker finns. 

www.pocketogram.se

Vilka är dina bästa presenttips?

Skriv en kommentar nedan!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!