17 saker alla vi singlar är trötta på att höra

Visst är det underligt att man ofta blir ifrågasatt bara för att man är singel? Självvalt eller inte, det finns vissa saker som vi bara är väldigt, väldigt trötta på att höra.

1. Du kommer träffa någon när du minst anar det

Ser det ut som om jag går och gråter över avsaknaden av tvåsamhet just nu? Det finns massor av kärlek i mitt liv – även om jag inte är kär för tillfället.2. När någon yttrar ”Du kanske träffar hen vid kassorna på ICA!”

Kanske, kanske inte. Det är inget jag går och funderar över. ”Oj hoppsan! Jag tappade visst mitt ICA-kort, tänk om hen med stort H står bakom och plockar upp det åt mig?!”3. Är det inte tråkigt att alltid vara tredje hjulet?

Fast... Jag tror inte mina parkompisar ser mig som tredje hjulet för vi har alltid väldigt roligt tillsammans.4. När någon säger ”Allt händer av en anledning!”

Ja, visst kan det stämma. Och är det så att jag inte klickade med någon så finns det tusen åter ;)5. När du får höra ”Du kanske borde tagga ner lite!”

Då kanske du borde sluta ge råd också...6. Den här: ”Hur är du ens singel?”

Jag är för awesome för att sitta fast i ett slentrianförhållande... :)7. ”Visst hade du ingenting inbokat?”

Bara för att jag är singel så betyder det inte att jag inte har ett liv.

8. När någon frågar: ”När var senast du hade sex?”

Sen när angår det dig? Och vill du veta så får jag troligtvis ligga mer än du gör...9. Eller den här: ”Har du testat det där... Tinder eller vad det heter?”

Kul att du försöker engagera dig och ge mig tips och råd på vägen, men jag har allt under full kontroll och koll på alla diverse dejtingappar och sidor.10. Och ”Det kanske är du som är problemet?”

Nej.11. Samt: ”Du är ändå för bra för hen!”

Eller så klickade vi bara inte. Det behöver inte vara svårare än så.

12. När ens vän säger ”Du kanske borde ge ditt ex en chans till?”

Det finns ju en anledning till att vi inte är tillsammans längre och att personen är ett ex.13. När någon undrar om du inte är rädd för att det snart är för sent för att skaffa barn?!

Visst har man gått i de tankebanorna men hade jag på riktigt varit orolig hade jag ju gjort något åt saken.14. ”Du måste ju vara ute varje kväll?!”

Nej det är jag inte. Men jag har väldigt roligt varje gång jag ÄR ute. Dessutom behöver jag inte rätta mig efter någon annan och kan dansa hela natten lång utan att någon undrar när jag ska komma hem.15. När du får höra ”Det är viktigt att älska sig själv innan någon annan kan göra det!”

Jaha, så du tror att jag är missnöjd med mig själv och mitt liv och det är därför som jag är singel? Nej, det finns ju inga andra anledningar – som att jag bara inte hittat rätt ännu och fortfarande trivs väldigt bra i mitt eget sällskap. Och inte har bråttom med att hitta någon.16. ”Är du inte orolig för att inte träffa någon?”

”Är du inte orolig för att det ska ta slut mellan dig och din sambo?” Exakt, sluta ställa frågor jag redan tänkt över både en, två och tre gånger, det gör inte saken bättre.17. ”Du kanske är för kräsen?”

Ja, men nu är du ändå nåt på spåren! Fast jag skulle inte säga FÖR kräsen – ska jag träffa någon nu så är det ju med en förhoppning att leva tillsammans under flera år framöver, och då vill jag ju vara säker. Jag måste ju ändå få tycka att jag är värd bästa möjliga, eller hur? <3

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 23 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu:

9 anledningar till att Håkan Hellström aldrig kommer vara över för oss

14 saker alla vi från Göteborg garanterat känner igen

15 saker du känner igen om du välsignats med stora bröst

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!