Upptäck Stockholm fashion week!

Alla fashionistas höjdpunkt, modeveckan i Stockholm, pågår nu för fullt. Det är visningar och mässor över hela stan. Och årets modehändelse Guldknappen på fredag!

Allmänt intresserade minglar tillsammans med branschfolk under Stockholm Fashion Week. Veckan drog i gång i måndags 10 augusti och inleddes med ”Official SFW S/S 2010 Party presented by KIA” i regi av Micael Bindefeld AB och avslutas med en storsatsning på danskt mode genom visningen ”Behind Fashion”.

 Stockholm Fashion Week är den stora modeveckan med inköpsfokus för säsongsnyheter vår/sommar 2010. De flesta events är för branschfolk men en hel del är öppet för en modeintresserad allmänhet. Designgalan Guldknappen där Damernas Världs designpris delas ut, är öppet för alla på fredag den 14 augusti. Kvällen består av spännande visningar, god mat, mingel och prisutdelning. Biljetter finns att köpa på damernas.se.

Schemat för hela veckan, som övergripande informerar om mässor, modevisningar och utställningar, finns på www.stockholmfashionweek.com

Billie Josephson, modeassistent på Glamour.

Billie Josephson, modeassistent på tidningen Glamour har sina självklara favoriter:

– Jag vill inte missa visningarna för Saga Lova, Ulrika Sandström och Jojo & Malou. De känns som intressanta och roliga designers.

Vilka är det som går på visingarna en sådan här vecka?

– Det är väldigt blandat, en del vänner till designern, branschfolk, kändisar och andra intresserade.

Fakta modeveckan:

Totalt presenterar fyra mässor närmare 550 utställare med 1 300 varumärken. 10 000-15 000 besökare och inköpare väntas besöka veckan.

 Mässor under modeveckan:

• Stockholm Modecenter 10–16 augusti

 www.modecenter.se

 • Boutique Fräsh Show 13–14 augusti

 www.boutiquefrashshow.com

 • Bomullsbörsen 14–16 augusti

 www.bomullsborsen.se

 • Nordens Sko & Väskmässa 14–16 augusti

 www.nordensskoochvaskmassa.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!