Är ditt hår tjockt eller tunt? Spelar ingen roll, det finns alltid en frisyr (eller färg) som passar just dig. Här är tre heta hårtrender som passar alla typer.

1. Vattenkammat

Blankt och vattenkammat funkar på alla raka hår. Har du kort är det finast att dra det i spikrak sidbena à la skådespelaren Kate Hudson, men om du har långt kammar du det bakåt.
Tips: Arbeta in ett glansgivande hårvax i blött hår och borsta med svinborste.

 

2. Pastell

Pastelltrenden fortsätter, och är en lätt trend att bära, det gäller bara att välja rätt nyans. Tänk så här: Har du blont hår är rosa, persikofärgat eller lila bäst. Om du har mörkt hår är gröna och blå nyanser snyggast.
Tips: Vill du testa trenden, köp en inpackning med pastellpigment, den tvättas lätt bort.

3. 80-tal

Svenska Zara Larsson är snygg i sin trendiga hårstyling som ger glamourösa 80-talsvibbar. En föning som ger fyllighet, sidbena som ger volym och ett nonchalant lyft i luggen – funkar för alla längder.
Tips: Rulla upp hårslingor på en rundborste och föna torrt. Blås kallt i några sekunder innan du tar bort borsten. Då får du megavolym!

Av: Hannah Bergroth Foto: IBL


amelia deluxe!

Häng med på den ultimata tjejhelgen, en fullspäckad helg med föreläsningar om mode, skönhet, ‘gör om mig’ sex och relationer. PT-FiaMartin MelinTherese LjungkvistMarika Smith och redaktionenfinns på plats på under helgen den19-20 maj på The Winery Hotel. För mer info, klicka på bilden.

NUVARANDE Tre heta hårtrender i vår – passar till alla hårtyper
NÄSTA Jessica Frejs Key lime pie – obeskrivligt fräsch och supergod!