Stylingakuten: Hur får jag en mer kvinnlig stil?

Hannah Bergroth är amelias modestylist. Hon hjälper dig att uppdatera din garderob och hitta favoriterna som funkar bästa för just dig.

FRÅGA: Har just börjat ett vikariat som  gymnasielärare och behöver verkligen hjälp med att fräscha till min  garderob omgående, tycker inte att det passar att alltid gå omkring i  jeans och tröja, behöver hjälp med en kvinnligare stil! /Birgittah 

HANNAHS SVAR: Ja,  det kan kännas lite svårt med kläder när man precis börjat ett nytt  jobb. Jag tycker att du ska inventera din garderob och verkligen gå  igenom vad du har och vad du saknar. 

Då är det lättare att veta hur du  ska uppdatera din stil. Du har ju en fördel när du jobbar som lärare,  det finns egentligen inga riktiga klädkoder då.

Jag tycker att du lätt  kan variera din stil med klänningar, byxor och kavaj, kjol och kofta.  Beroende på väder och dagsprogram. Variera också strumpbyxor, det kan  också pigga upp dina klänningar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!