Snygg i bikini utan sol - brun utan sol produkter 2014

Torr och sträv efter vinteridet? Här är tipsen som får fart på solbrännan, ger lena ben och ser till att fötterna blir sandalfräscha. Hitta en eller två nyheter att testa!

Gör så här:

• Preppa för färg. Ät solpiller innan du lägger dig på playan, helst i en månad, men på två veckor får huden ändå en hyfsad chans att sparka igång sin skyddsmekanism: pigmentproduktionen.

• Peela huden. Döda hudceller sätter stopp för en jämn och snygg bränna, oavsett om den är äkta eller från flaska. Passa också på att peela innan vaxning. 

• Knåda låren. Med lite entusiasm och knådande morgon och kväll kan du få slätare lår på mindre än två veckor. Celluliterna försvinner inte för gott, men de tar semester. Krämer allena gör inte underverk, men ihop med vattendrickande och dagliga raska promenader ser du skillnad.

Här är produkterna du behöver 2014:

Solpreppa huden med detta innan du kliver ut i solstolen:

Du behöver bara göra lite grundarbete för att få en slätare hud och jämnare färg. (Alla produkter nedan har fått en femma eller fyra i vårt test)

1. Fin färg-piller

Vad: Pro-tan, Beyond wishes, 399 kr.

Så gör du: Ta två solpiller dagligen, helst en månad före solande.

Omdöme: Även den som har minimalt med melanin märker stor skillnad och slipper kliande soleksem när man äter solpiller. Dessutom är pillren fullproppade med hudvänliga antioxidanter som hjälper till att motverka för tidigt åldrande på grund av solen. Men glöm inte solskydd!

2. Brun utan sol-olja

Vad: Luxe dry oil, St Tropez, 525 kr.

Så gör du: Börja med att peela kroppen och applicera sedan oljan över hela kroppen med händerna.

Omdöme: En kroppsolja med brun utan sol är helt enkelt briljant! Den ger en snygg, gyllene lyster medan den verkar och färgen blir naturlig och hållbar. Enda nackdelen är att oljan kräver att man väntar en stund mellan insmörjning och påklädning.

3. Borsta dig len

Vad: Massageborste i bambu med stora piggar, Åhléns, 65 kr.

Så gör du: Borsta utsatta områden energiskt före duschen på morgonen – alltid i riktning mot hjärtat.

Omdöme: Om det funnits någon rättvisa här i världen kunde celluliter borstas bort. Det går förstås inte, men huden blir rosigare och mjukare, cirkulationen (om än lokalt) bättre och låren känns lite slätare.

4. Uppiggande olja

Vad: Cellutox ABC (Active Body Concentrate), Elemis, 383 kr.

Så gör du: Massera in varje morgon efter dusch.

Omdöme: Med sin pigga doft och blandning av eteriska oljor från citron och enbär hjälper denna olja att få fart på en vintertrött hud och kropp. Cirkulation, celluliter och slaggprodukter får sig en välbehövlig känga.

5. Cellulitkräm

Vad: Cellulinov, Sisley, 1?610 kr.

Så gör du: Applicera cellulitkrämen morgon och kväll med masserande rörelser. 

Omdöme: En dyr och lyxig kräm som stramar upp och ger slätare hud. Även om det bara är kosmetiskt ger den en behaglig känsla och gör det roligare att knåda låren två gånger om dagen. 

6. Lotion som ger lyster

Vad: Body lotion, Nimue, 318 kr.

Så gör du: Smörj in efter dusch varje dag.

Omdöme: Body lotion som vårdar och har vissa uppstramande egenskaper. Tack vare AHA-syra ger den lyster. I kombination med bodywash med mild peelingeffekt är den ännu mer effektiv. Knottrig hud blir faktiskt- slätare. 

7. Skrubba dig mjuk

Vad: Blueberry scrub, The body shop, 195 kr.

Så gör du: Skrubba kroppen innan vaxning, brun utan sol eller bara för lite mjukare hud.

Omdöme: Den här läckra blåbärsdoftande skrubben är snäll mot både kropp och miljö. Huden blir sidenmjuk och återfuktad och det vinterfnasiga försvinner.

Vill du läsa mer om brun utan sol? Vår systersajt Damernas Värld har en guide full av tips om brun utan sol och har även testat de bästa produkterna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!