Artikeln innehåller köplänkar

Välvårdade ögonbryn lyfter hela ansiktet – här är de bästa produkerna

Stor guide med de bästa produkterna till dina ögonbryn. Pennor, puder, gel och mascara.

Puder, pennor och gel. Vägarna till dagens perfekta bryn är många, vare sig du vill ha mer färg, fyllighet eller djup. Nu har våra testare sagt sitt. Dessa brynprodukter är de allra bästa som finns på marknaden just nu.

En mängd produkter har testats av amelia-läsare i olika åldrar. Här visas testernas bästa produkter.

Innehåll:

1. Bäst i test – brynprodukter

2. 3 tips för snygga bryn

3. Bäst i test – ögonbrynspennor

4. Utvalt – ögronbrynsmascara

 

1. Bäst i test – brynprodukter

1. Foolproof brow powder, Benefit

Pudrig vinnare. Kort applikator som ger lagom mycket produkt för varje drag och gör det lätt att forma brynen. Pudret gör dem fylliga utan överdrivet skarpa kanter. Extraplus för smart ask.

Läs mer och köp här.

2.Paradise brow pomade extatic, L'Oréal Paris

Prisvärd. Skönt krämig brynpomada som har borsten integrerad i burkens lock. Den välpigmenterade krämen är lätt att arbeta ut, och täcker både luckor och ljusare strån. Ett smart budgetköp som levererar över förväntan. Läs mer och köp här.

3. Colorstay brow pencil, Revlon

Passar glesa bryn. Den smala stiftpennan är torr nog för att ge små diskreta streck där brynen är "tomma". Toppenbra med den tillhörande borsten så stråna kan borstas på plats. Läs mer och köp här.

4. The convertible brow kit, The Brow Gal

Flexibel multiskugga. Använd torr pensel för att fylla i brynens form med naturlig finish, fukta penseln när du vill ha en mer markerad effekt och hållbarhet. Perfekt att kunna blanda tre nyanser ifall det behövs. Läs mer och köp här.

5. Brow gel, Makeup for ever

Snabbfix som funkar. Den här fibergelen ger brynen fyllighet och färg. Gelen är krämig, vilket gör att varje strå får rätt dos produkt på sig. Pigmenten har ett smickrande skimmer som gör att brynen inte blir för hårda. Läs mer och köp här.

6. Brynpenna, Idun

Parfymfri. Klassisk, lättmålad penna vars stift inte behöver vässas efter varje användning. Parfymfri, den enda doft som känns kommer från träet. Ändens spiralborste är lagom gles. Läs mer och köp här.

LÄS MER: Så får du till perfekta ögonbryn med ögonbrynspennan

 

3 tips för snygga bryn

Foto: Getty Images/iStockphoto

Före och efter.

1. Om du målar med penna, måla korta lätta streck.

2. Känns pennan för vass? Värm upp den mellan fingertopparna innan du målar.

3. Har du bryn med tunna strån, välj en vaxbaserad penna. Vaxet ger pigmenten fäste och varje strå får både färg och lite extra volym så dina bryn ser fylligare ut.

 

3. Bäst i test ögonbrynspennor

Du vill ha: Fina bryn. Du behöver: En lättvässad penna i rätt konsistens och färg.

1. Clinique Instant lift for brows

Ger brynen fint lyft. Har två uppvridbara stift där det tunna, krämiga brynstiftet fyller ut glesa bryn på ett suveränt sätt. Ett stråk av det ljusa, skimrande stiftet ger finaste ögonbrynslyftet på ett kick. Finns i tre olika nyanser. Läs mer och köp här.

2. Sensai Eye brow pencil 

Har allt som krävs. Är lite torrare än andra pennor och borsten är lagom styv. Det uppvridbara stiftet gör att du slipper leta pennvässare. Hylsan är extremt tålig mot sminkväskeslitage. Stiftrefiller finns för 150 kr. Läs mer och köp här.

3. Pür Minerals Eye brow pencil

Passar för glesa bryn. Är så mjuk i konsistensen att krämen fäster lite mot varje strå, det gör att brynen genast ser fylligare ut. Borsta igenom brynen när du målat så blir resultatet mer naturligt. Läs mer och köp här.

4. Lumene Eye brow pencil

Bra nybörjarpenna. Är liten nog att passa i varje necessär. Finns i tre nyanser, den ljusa är perfekt för blondiner. Hattens täta lilla borste fungerar utmärkt att borsta brynen på plats med. Läs mer och köp här.

5. Max Factor Eye brow pencil

Liten och smidig. Ger dig allt du behöver för att fixa brynen: pennans stift är hårt nog att vässas utan att brytas av. Måla små täta streck och mjuka upp linjen med den styva borsten. Finns  i tre neutrala nyanser. Läs mer och köp här.

 

Utvalt: Ögonbrynsmascara

Du vill ha lydiga bryn som håller formen. Då behöver du en fixerande brynmascara som ser till att inga små strån går sina egna vägar. Här är fyra favoriter!

1. Estée Lauder Brow Setting Gel

har en perfekt borste som griper tag i varje strå och tämjer det. Resultatet ser helt naturligt ut, fast brynen får lite extra smickrande glans. Klassisk hylsa med litet, nätt format. Läs mer och köp här.

3. Lumene Eyebrow Control

Har den rätta, neutralt bruna nyansen som passa de flesta skandinaver. Brynen hålls på plats och får lite extra färgförstärkning. Finns även som ofärgad gel för mycket ljusa, eller mörka, bryn. Läs mer och köp här.

4. Ardell Brow Sculpting Gel

Är helt genomskinlig och torkar lagom snabbt. De flesta bryn, utom de väldigt motsträviga, läggs på plats och får fin glans utan att bli stela. En bra köp till vettigt vardagspris. Läs mer och köp här.

 

Läs också:

Bäst i test – mascara (vi har hittat supermascaran!)

6 bästa rengöringsservetterna (billigast är bäst!)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!