Foto: Privat

amelia testar: Trådning och färgning av bryn - så här tycker vi!

Hur fungerar det med trådning för bryn? Och kan det ge ett yngre intryck? amelias skönhetsredaktör Karin Nordin bestämde sig för att testa - här är hennes omdöme.

Hm, ett par välmarkerade ögonbryn - kan det verkligen ge ett yngre intryck? 

Tilda Forsgren som driver ögonbrynsföretaget Rapide for brows, vars salonger erbjuder olika brynbehandlingar, förklarar att våra ögonbryn har fler funktioner än den ursprungliga, som är att skydda ögonen från svett och smuts.

– Ett par framträdande, omhändertagna ögonbryn ger oss karaktär och lite extra pondus, och det kan absolut bidra till ett äldre - eller yngre - intryck, säger hon.

– Smala, hårt markerade, och överplockade bryn har en tendens att ge ett äldre intryck medan fylliga, lite buskigare och mjukare bryn ger ett ungdomligare utseende.

Trådning och färgning av ögonbryn - så här fungerar det:

Färgning och formning av bryn samt borttagning av småhår med hjälp av trådning.

Hållbarhet: Resultatet håller i 4-6 veckor.

Pris: 390 kronor för färgning, formning och trådning.

Resultatet: Före och efter-bilder

Foto: Privat

Karin om hur det var:

– Brynen färgas medan jag vilar, bekvämt tillbakalutad i en fåtölj. Sedan kör vi igång med trådningen. Det känns lite när småhåren ryker, men det är ingen smärta att snacka om.

Karin om resultatet:

– När jag får titta i spegeln efteråt är känslan "Wow"! Få behandlingar ger ett sådant lyft, så snabbt och smärtfritt. Jag vandrar ut i ett vårvinterkyligt Stockholm med känslan av att vara både förnyad och föryngrad - och ganska mycket snyggare. Fem år yngre? Jamen, nästan faktiskt.

 

LÄS ÄVEN: 

amelia testar: Madonnabehandlingen oxygen intraceutical – så här tycker vi! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!