Riktigt bra skönhetsprodukter behöver inte bränna hål i plånboken. Här är skönhetsredaktör Karin Nordins sommarfavoriter – alla kostar under 200 kronor.

R

umplyft på burk, färgstarka läppar (som håller hela dagen!) och duschcreme som både piggar upp och doftar gott. Skönhetsredaktör Karin Nordin guidar till månadens bästa beautyköp – alla kostar under 200 kronor.


1. Lyft rumpan med guarana

brazilian bum bum cream recension 2019

Med en doft av paradiset gör den här krämen huden full av lyxig lyster. Den innehåller även guarana, som sägs kunna ge rumpan ett lyft. Kroppskräm, Brazilian bum bum cream. Läs mer och köp här.


2. Bästa läppfärgen

idun lip crayon recension 2019

Med den här knubbiga kritan får du hållbar färg som poppar i någon av de sju nyanserna, döpta efter svenska sångerskor. Mina favvofärger är dämpat röda ”Monica” och klarröda ”Jill”. Läppstift i kritformat, Lip crayon, Idun minerals. Läs mer och köp här.


3. Energikick i duschen

one ginger morning bath shower gel recension 2019

Små saker som gör en glad är ju så bra. Ett exempel är denna duschcrème, med en pigg och krispig doft av ingefära. Duschcrème, My ginger morning, TreaclemoonLäs mer och köp här.


4. Drömrengöring

glossier milky jelly cleanser recension 2019

Återfuktande som en bättre kräm och med doften av en rosenträdgård – denna rengöringsgel är underbar! Rengöringsgel, Milky jelly cleanser, GlossierLäs mer och köp här.