Se Emma Wiklund omslagsfotas!

Sveriges enda riktiga supermodell Emma Wiklund är högaktuell - både som omslagsmodell på senaste numret av amelia, och med sin egen hudvårdsserie Emma S. Så här gick omslagsplåtningen till!

Septemberomslaget med Emma Wiklund plåtades en riktigt varm sommardag i juli. Så medan våra egna skinn har tappat färgen så står hon där i butikshyllorna och lyser alldeles gyllene.   

 – Vi ville få ett härligt omslag i en pigg färg, så kläder var “färgglada”, berättar amelias stylist Hanna   Bergroth.

Här stryks alla kläder som hon har plockat ut till Emma. En skönhet klär ju egentligen i allt, men lite finess måste ändå tilll.

Snyggt upphängt och skorna i rad så att Emma ser vilka alternativ som finns.

Accessoarer är minst lika viktigt. På en lång och ståtlig modell behövs smycken som matchar. Halsbanden lämnar Emma men valet faller på en stor och färgstark fjärilsring som syns väl på omslagsbilden.

Carina Nilsson lägger en fräsch make up på Emma. Den släta och felfria hyn är ett av hennes signum, och det får inte bli för mycket!

Håret skall ligga rätt. Mycket hårsprej behövs.

Emma in action! Fotograf Anneli Hildonen står bakom kameran.

Ibland får även stylisten hoppa in som fotoassistent.

Emma är otroligt vacker och hon kan sin sak. Omslaget är klart.

– Hon var snäll, positiv och glad, konstaterar Hannah Bergroth.

...och såhär blev resultatet! Nytt nummer av amelia (21) ute nu!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!