Så kan torrschampo rädda dina tyg- och ballerinaskor

Torrschampo är bästa knepet – aldrig mer illaluktande skor på sommaren!

Jag älskar ballerinaskor och har verkligen slitit (läs svettats) ut så mångapar de senaste åren. För visst är det oftast anledningen till att just ballerinaskorna kastas? De är ofräscha snarare än söndriga. Visst, ballerinaskorär inte särskilt ergonomiska, men skönare än klackar och passar lika bra till jeans som till kjolar, shorts och klänningar. Och jag går faktisktaldrig ut och dansar utan ett par ballerinskaskor i väskan. På vägen hem har jag tackat mig själv många gånger för just det.

Men – ballerinaskor kommer som sagt med ett stort minus. De kan luktafruktansvärt illaefter ett par veckors användande och jag (som inte pallar med strumpor eller steps i ballerinaskor) harfleragånger fått ursäkta mig medett snabbt toabesök så fort jag kommit hem till någon för att ovärdigt sköljamina fötter i handfatet innan jag vågat vistasi samma rum.

Men så av en slump (jag sprayade första bästa luktegott som jag hade hemma i mina favoritballisar) upptäckte jag ett knepsom verkligen fungerar.Torrschampo. Och det inte bara funkar, det funkar OS-bra. Varför? Jo,torrschampo suger nämligen upp fetter lika bra från skor som håroch döljer alltså inte bara lukten perfekt.

Gör så här: Spraya ett lager torrschampo direkt ner i din ballerinasko (funkar såklart lika bra i sneakers, loafers och gympaskor) och se till att luta skon lite så att du får in lite schampo även vid tårna, låt skornatorka och borsta eventuellt bort spray som kommit på skon och inte i.Voila, du behöver aldrig mer vara rädd för att ta av dig skorna offentligt!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!