Så hittar du drömplagget på rean - amelias bästa tips

Januarireorna har startat och amelia ger dig praktiska tips så att du kan göra de största och bästa fynden.

1. Varma vinterjackan

Affärerna svämmar över av osålda vinterjackor. Vintern är inte slut än och nästa år blir det 

kallt igen. 

2. Händiga handväskan

En skinnväska är en riktigt bra investering. Och något du garanterat kommer hitta på rean. Välj en neutral färg. 

3. Basgarderoben

Ett ordentligt urval med basplagg som t-shirts, toppar och linnen är a och o i din garderob. Köp dem i en naturlig färgskala och pigga upp dem med pärlhalsband eller andra accessoarer.

4. Träningskläderna

Lagom efter eventuella nyårslöften om att röra på sig mer, kan du fynda träningskläderna till mycket billigare och bättre priser. Köp gärna färgglada plagg – då blir träningen lite roligare.

5. Sköna byxorna

Jeans, kostymbyxor eller kanske den trendiga gubbyxan? Det kan kännas hopplöst med storlekar, men försök ha tålamod. Om du hittar ett par du gillar, köp två likadana.

6. Trendplagget

Du kanske har sett något du gillat, men ändå tänkt praktiskt och låtit bli. Det är nu du kan unna dig den där knasiga toppen.

7. Bekväma stövlarna

Passa på att fynda de varma höst- och vinterstövlarna inför nästa år. Kanske du redan tittat ut ett par som varit för dyra i normalpris? 

8. Mjuka underkläderna

Under reatider är ditt bästa köp antagligen underkläder. Undvik de billiga kedjorna utan satsa istället på fina märken med god kvalitet. En helt vanlig t-shirt-behå är den som du har mest användning för.

9. Tröjan i god kvalitet 

Naturmaterial som kashmir eller fin ull gör att tröjan ska kunna tjäna dig många år. Välj en färg du inte tröttnar på.

10. Det klassiska plagget

Ett plagg som aldrig går ur tiden utan alltid känns aktuellt är något du kan passa på att fynda på rean. Till exempel den klassiska kostymen med enkelt snitt. Köp en färg du gillar och en modell som passar din figur. Då kommer du att få stor användning av den, både till vardags och till fest.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!