Prövat & Testat: Vinterkräm

På vintern behöver man en extra vårdande dagkräm. amelia har testat fem olika vinterkrämer.

Perfekt allroundkräm

1. Nimue Element Barrier spf 20 har en lätt konsistens men ger ändå ett effektivt skydd mot väder, vind och extremt låga temperaturer. En perfekt sportkräm, som går bra att ha under foundation också. Perfekt allroundkräm på vintern. 

Pris: 50 ml/560 kr. 

För fet för dagen

2. Weleda Skin Food är en intensivt vårdande kräm med helt naturliga ingredienser. Doftar starkt av örter och känns mest som en babysalva. Bra som nattkräm för riktiga torrisar, men den är alldeles för fet för att fungera på dagen. 

Pris: 75 ml/79 kr.

Känns lyxig

3. Beauté Pacifique D-Force Anti-age Day Cream är fullproppad av D- och A-vitamin som är extra bra mot ålderstecken och solskador. Krämen känns lyxigt rik men glider ändå lätt ner i huden. Skön dagkräm för uttorkad vinterhud. 

Pris: 50 ml/895 kr.

Hygienisk och skön

4. Dermalogica Super Rich Repair känns tät och tung, det tar ett tag innan den absorberas. Du får resultat efter några dagar då huden blir smidig och mjuk utan narighet. Hygieniskt med pump-burk. Dyr kräm, men helt enkelt jätteskön! 

Pris: 50 ml/920 kr. 

Prisvärt i praktisk tub

5. Cliniderm Barrier Repair lovar att reparera torr och stram hud och att stärka hudbarriären. Innehåller intensivt fuktbevarande ingredienser och fungerar även för känslig hud. Oparfymerad kräm i praktisk tub. Prisvärd vinterprodukt. 

Pris: 30 ml/239 kr.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!