Prövat & testat: torrschampo

Du vill ha: Fräscht och väldoftande hår utan att tvätta det. Du behöver: Ett torrschampo som tar bort orenheter och fett och gör att håret doftar nytvättat. Psst! Vår systertidning Damernas Värld har också testat torrschampo – här hittar du deras bäst i test!

1. Kevin Murphy Fresh Hair Dry Cleaning Spray

är lätt att fördela i hårbotten och att torka ur. Snabb uppfräschare som gör att håret ser snyggt

ut en extra dag – eller två. Ger bra volymhjälp i tunt hår. Pris 200 ml/249 kr.

aaaaa

2. Fudge Dry Shampoo ger en finfördelad dusch som täcker en stor yta så du slipper fläckar av puder vid rötterna. Lätt att borsta ur, håret ser snabbt fräscht ut – men doften är tyvärr inte så kul. Pris 200 ml/199 kr.

aaaa

3. Ref 204 Dry Shampoo ger en lätt och finfördelad dusch puder med svagt fruktdoft. Bra uppfräschare, lika bra som stylinghjälp när du behöver biffa upp volymen. Supersnygg flaska! Pris 200 ml/170 kr.

aaaa

4. Farouk Biosilk Dry Clean Shampoo doftar härligt fräscht och gör

att håret ser (nästan) nytvättat ut. I mörkt hår kan schamporester lämna kvar ett vitt, mjöligt damm. Pris 150 g/195 kr.

aaa+

5. Clean Original Dry Shampoo har en underbart ren och tvålig Clean-doft. Men svårt att dosera: Du måste klämma på plastflaskan för att få ut små ”puffar” av pulver. Pris 90 g/195 kr.

aa

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!