Prövat & testat: Rootlifter!

Du vill ha hår med hållbar volym. Då behöver du stadigt stöd från hårröttena så att ditt hår ser härligt fylligt ut. Linnea Öst har testat!

1. Redken Rootful 06 är en riktig höjdarprodukt, även för alla med hopplöst tunt hår. Ger fin volym när håret får självtorka, och du får suverän megastuns om du fönar med rundborste. 

 Pris 250 ml/295 kr. 

2. Ghd Uplift Spray fungerar precis som en bra rootlifter ska. Munstycket ger en finfördelad sprejdusch. Fungerar perfekt för tunt hår som får hållbar stadga med fin glans. 

 Pris 150 ml/270 kr. 

3. Fudge Root Juice pumpar upp volymen med rejäl stadga. Den tunna moussesprejen är lätt att fördela, bättre än vanlig sprej. Varning för överdosering, då känns håret kladdigt även när det är torrt. 

 Pris 264 ml/249 kr. 

4. Revlon Style Masters Elevator 360° Roots Lifter ger en direkt stråle så det gäller att rikta den ner mot rötterna. Lite knöligt att behöva massera ut i längderna, om du har långt hår. Ger bra stadga. 

 Pris 200 ml/239 kr. 

5. Maria Nila Root Boost Blow Dry Creme Soft är en mjuk fönkräm som ger normalt hår en extra volymskjuts. Ger snäll och fin stadga med naturlig look – men inget spektakulärt rotlyft. ?Pris 150 ml/125 kr. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!