Prövat & testat: Rengöringsmousse

Du vill: ta bort makeup med tvål och vatten. Du behöver: ett skönt skum som rengör utan att torka ut. amelia testar rengöringsmousse.

1. Matis Résponse Jeunesse Essential Cleansing Foam ger ett lent och lyxigt skum som löser upp makeup utan att störa hudens fuktbalans. Perfekt för dig som älskar vattentvätt, men vill slippa hud som stramar efteråt. Fungerar finfint för alla hudtyper. 

 Pris 125 ml/345 kr.

2. Natuvive Essentials Olive Fresh Cleansing Mousse känns lite vattnig i konsistensen men ger den rätta ”tvål-och-vatten-känslan” utan att torka ut huden. Härligt fräsch doft. En nyhet som passar för både fet och blandhud. Pris 150 ml/99 kr.

3. Aco Cliniderm Deep Cleansing Mousse är en effektiv rengöring som löser upp all makeup på nolltid, utom mascara. Ett friskt och skönt tvättlödder som känns både pålitligt och prisvärt, bara din hud är något fetare än normalt. 

 Pris 150 ml/79 kr.

4. Apoliva Mild Rengöringsmousse passar bra för torr och känslig hy. Den fluffiga moussen ser till att huden blir både ren och härligt len, även efter en rejäl festsminkning. Dryg produkt som också känns snäll och inte uttorkande. 

 Pris 150 ml/85 kr.

5. Dermosil Rengöringsmousse E innehåller fuktbevarande ämnen som E -vitamin, havstång och glycerin. Bra budgetskum som gör ordentligt rent, men en fuktgivande kräm behövs efteråt. Lämnar kvar en del mascararester. Pris 150 ml/67 kr.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!