Prövat & testat: Ögonbrynsmascara!

Du vill ha lydiga bryn som håller formen. Då behöver du en fixerande brynmascara som ser till att inga små strån går sina egna vägar. Här är fem favoriter!

1. Art Deco Eyes Eyebrow Gel har tvåsidig borste som fungerar lika bra för glesa och klippta som för buskiga och vildvuxna bryn. Borstens längre strån sätter långväxta bryn på plats, den korta sidan passar glesa bryn.

Pris 7 ml/148 kr.

2. Estée Lauder Brow Setting Gel har en perfekt borste som griper tag i  varje strå och tämjer det. Resultatet ser helt naturligt ut, fast brynen  får lite extra smickrande glans. Klassisk hylsa med litet, nätt format.

Pris 5 ml/195 kr.

3. Lumene Eyebrow Control har den rätta, neutralt bruna nyansen som  passa de flesta skandinaver. Brynen hålls på plats och får lite extra  färgförstärkning. Finns även som ofärgad gel för mycket ljusa, eller  mörka, bryn.

Pris 5 ml/89 kr.

4. Ardell Brow Sculpting Gel är helt genomskinlig och torkar lagom  snabbt. De flesta bryn, utom de väldigt motsträviga, läggs på plats och  får fin glans utan att bli stela. En bra köp till vettigt vardagspris.

Pris 7,3 ml/79 kr.

5. Mary Kay Brow Gel håller brynen på plats med en transparent och  doftfri gel. Den glest spolformade borsten kan ge en kam-randig effekt.  Bra produkt men har lång torktid, passar därför bäst för tunna strån. 

 Pris 7,75 ml/179 kr.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!