Artikeln innehåller köplänkar.

Grunda med foundation och lägg sedan concealer enbart där det behövs. Då får du en jämn, fin hy med naturlig täckning.
Grunda med foundation och lägg sedan concealer enbart där det behövs. Då får du en jämn, fin hy med naturlig täckning. Foto: Shutterstock

Bäst i test: Concealer

För att täcka mörka ringar under ögonen, röda plitor och andra ojämnheter behöver du en riktigt bra concealer som verkar på huden utan att synas. De här åtta är testarnas favoriter!

En mängd concealer har testats av amelialäsare i olika åldrar. Här visas testets bästa produkter:

1. Camouflaging concealer, Maybelline

BETYG: 5

Billigast och bäst! Sidenlen concealer som täcker det du vill gömma utan att lägga sig i porer och veck. Tubens smala pip gör krämen lätt att dosera. Kostar ”nästan gratis” och är grymt bra. Läs mer och köp här. 

2. All hours concealer, Yves Saint Laurent

BETYG: 4+

Oljefri, viktlös täckkräm som lätt trollar bort alla blå skuggor, brustna blodkärl och pigmenterade partier. En härlig lyxprodukt som inte låter sig rubbas i första taget – wow! Läs mer och köp här. 

3. Teint idole ultra wear camouf lage, Lancôme

BETYG: 4

Tubconcealer som är lätt att lägga tunt, men du kan också bygga upp mer täckning med tunna lager. Kostar några hundra men ger extremt bra täckning och räcker länge, länge. Läs mer och köp här. 

4. Full coverage concealer, Viva la Diva

BETYG: 4

Täcker trötthetstecken under ögonen, plitor och pigmentfläckar. Kan mäta sig med lyxmärken, men hylsan blir snabbare sliten. Finns även i mörka nyanser. Är lätt parfymerad. Läs mer och köp här. 

5. Instant full cover concealer, Bobbi Brown

BETYG: 4

Concealer som är enkel att använda. Effekten är fantastisk, varje spår av trötthet försvinner. Täcker bra under ögonen och även röda partier. Läs mer och köp här. 

6. Mastertouch all day concealer, Max Factor

BETYG: 3+

Återfuktande kräm med lyster som fungerar både som concealer och uppljusande kräm. Perfekt runt ögonområdet, men inte på ilsket röda finnar. Läs mer och köp här

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!