Bäst i test: Den perfekta bodylotion (fuktgivande och mjukgörande)

Du vill ha: Mjuk och återfuktad hud. Du behöver: En bodylotion med fuktgivande ingredienser som absorberas snabbt.

1. Vichy ideal body serum lotion

Återfuktande upp till 48 timmar. Innehåller tio vårdande oljor, hyaluronsyra och LHA-syra. Lotionen absorberas snabbt, återställer hudens fuktbalans och gör den alldeles sidenlen. Läs mer och köp här.

2. Nuxe Body 24 Hr Moisturizing Body Lotion 

passar alla med riktigt torr hud. Lotionen är ovanligt lätt men effekten blir som om den vore en fet kroppskräm. 94% av ingredienserna har naturligt ursprung. Läs mer och köp här.

3. HTH Omega 3/6 Body Lotion

är tråkigt tunn och filmjölksaktig i konsistensen. Men det bryr sig huden inte om. HTH är proppad med effektiva ingredienser som gör gott för prismedvetna torrisar. Läs mer och köp här.

4. Phytomer Trésor des Mers

känns både lyxig och ovanligt näringsrik. Den lena krämen bara slinker in i huden, kvar har du härligt len och smidig hud. Dryg kräm med ett litet minus: prislappen! Läs mer och köp här.

5. Curami by CCS

Hudlotion för Torr Hud med glycerin ger huden ett halt skikt och doftar medicinskt tråkigt. Men för torr och känslig eksemhud gör den underverk. Läs mer och köp här.

 

Läs också:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!