Prövat och Testat ? Läppennor!

Du vill ha: Fin läppkontur där läppstiftet hålls på plats. Du behöver: En penna som glider mjukt över munnen, ger fin färg och hindrar läppstiftsfärg från att smyga sig utanför läpplinjen.

1 Max Factor Lip 

Liner i ”12” doftar diskret. Det röda stiftet är lika pigmentrikt som hos lyxpennor. Läpplinjen sitter länge och stoppar varje läppstift att glida ut. Enkel penna som fungerar toppenbra. Pris 1,2 g/80 kr.

2 L’Oréal Infallible Lip

Liner i ”7216” är snällt beigerosa, perfekt för att förstärka läpplinjen på ett naturligt sätt. Håller också läppstift på plats. Skruvpenna med smalt stift som aldrig behöver vässas, suveränt! Pris 1,2 g/89 kr.

3 Isadora Perfect Lip

Liner i ”54” är mjuk och otroligt lätt att måla med. Klarröd färg som är tät och snygg under röda stift, och gör att läppstift inte glider iväg. Tyvärr smälter linjen bort för lätt. Pris 1,2 g/69 kr.

4. Maybelline NY Colorsensational Lip

Liner i ”547” i knalligt rött är snygg som läppfärg också, om du toppar med gloss. Skönt mjuk läppenna till bra pris, men utan det där lilla extra. Pris 1,2 g/75 kr.

5. Lumene Cranberry Kiss Lip

Liner i ”10” med 97 % naturliga ingredienser och utan silikoner är en helt ok genomsnittspenna. Ett bra val för dig som vill ha ”naturkosmetika”. Pris 1,2 g/90 kr.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!