Ny härlig bloggare - Johanna skriver om smink och hudvård

Hudteapeuten och bloggaren Johanna Nilsson har äntligen hittat hit till amelia. Vi är så glada! Vi fick en kort stund med henne för att få lite koll på vem hon är.

Hej Johanna och välkommen som ny VIP-bloggare på ameliabloggen! Vad kommer din blogg att handla om?

- Hudvård och skönhet, skönhetsnyheter och tips från mig som hudterapeut. Här i bloggen kommer jag att ge er alla tips jag har om skönhet och hur man ska ta hand om huden. Jag kommer också att tipsa om olika hudvårds- och skönhetsprodukter. Ni kommer att läsa om professionella tips då jag är både hudterapeut och makeup-artist. Rekommendationer om produkter och för vem de passar.

Vilken produkt kan du absolut inte leva utan?

-YSL´s concealer Touche Eclat!

Finns det någon produkt du verkligen ångrar att du köpte?

-Ja, ett shampoo från Redken, det var dyrt och riktigt dåligt dessutom.

Vilket är ditt absolut bästa skönhetsknep?

-Det kommer att låta klyschigt, men att sova gör dig vackrare! Det finns faktiskt studier på att testpersoner som fick sova och såg utvilade ut upplevdes attraktivare än de som inte hade fått sin sömn. Tips nr 2 är att tvätta ansiktet morgon och kväll.

Det finns ju massor av skönhetsbloggar, varför ska jag läsa just DIN blogg?

-Jag har kunskapen som hudterapeut och vet mycket om produkter, hudvård då det hör till mitt yrke. Jag kan ge dom riktiga råden som jag har flera års erfarenhet av inom skönhet och hudvårdsbranschen. Det kommer att komma en del matnyttig information och tips. Jag kommer även att testa behandlingar och produkter för att kunna tipsa specifikt till rätt person.

Läs mer på blogg.amelia.se/johannasskonhet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!