Foto: Shutterstock

Nagellacksremover – vi har hittat de fem bästa

Vi har testat ny nagellacksremover på burk. Så funkar det: Nagellacksborttagning på burk där en indräkt svamp löser upp lacket. Doppa, vrid så blir nageln ren!

1. Acetonfri. 

Hålet i svampen, där du stoppar ner fingret, är grovt räfflat. Det gör att alla upplösta nagellacksrester försvinner när du vrider upp fingret. Testarfavorit! Sephora Express nail polish remover, 80 kr/75 ml.

2. Ren magi.

Det är bara att doppa fingret i burken, vrida och vips så är nageln helt ren. Inte undra på att testarna älskar den här lilla burken. Perfekt på resa, spillrisken är noll. Vitry Dissolvant magic’touch, 79 kr/75 ml.

3. Miljövänlig.

Den här milda removern tar några extra sekunder på sig att lösa upp lacket, men är ett bra val för ömtåliga naglar. Finns även i en supersnabb variant. Depend dip-in nagellackremover, 69 kr/100 ml.

4. Effektiv.

Snabb remover som löser upp mörka lack på några se-kunder. Ändå blir naglarna inte färgade nästa gång du använder removern. Glasburk med starkt doftande aceton. Accari Nail twist, 49 kr/55 ml.

5. Prisvärd.

Acetonfri remover som berikats med olja som förhindrar att naglarna torkar ut. Tips till nagel-nördar: Köp två burkar och använd den ena när du tar bort glitterlack. Rituals Nail varnish remover bath, 49 kr/75 ml.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!